Sammensatt teknisk analyse: COMP / USD tårner over store kryptoer som Bitcoin eying $ 260 og $ 280

Compound begynner den nye måneden med stil og bryter over $ 250.

Forbindelsen må stige over $ 260 for å opprettholde den bullish saken og unngå en potensiell dobbel-topp mønster sammenbrudd

Sammensatt, en av de viktigste desentraliserte finans (DeFi) -tegnene er en jevn oppadgående rull etter nøkkelstøtten omfavnet på $ 160. Støtten kom godt med etter at token spiret fra høyder over $ 260 (en høyde som ble dannet 12. august). Nedgangen var også i samsvar med at ulike foreløpige støtteområder på $ 220 og $ 200 og $ 180 ikke klarte å stige til anledningen.

Compound er blant de ledende kryptovalutaene i DeFi-økosystemet. Det er et Ethereum-basert token som hovedsakelig brukes til utlån. I følge DeFi Pulse, en aggregatorplattform, er Bitcoin Code for tiden det syvende største DeFi-token. Cirka $ 766 millioner av midler er for tiden låst i sammensatte, etterfølgende protokoller som Yearn.finance og Synthetix. Aave fortsetter å dominere DeFi-rommet med $ 1,52 milliarder i total låst verdi etterfulgt av Maker på $ 1,48 milliarder.

14 BTC og 95 000 gratisspinn for hver spiller, bare i mBitcasino’s Viking Conquest! Leke nå!
Sammensatt teknisk bild

I skrivende stund svever COMP seg til $ 250. Alle øynene er låst når de går forbi neste viktige hindring på $ 260. Med relativ styrkeindeks (RSI) som beveger seg høyere enn 70, er det stor sannsynlighet for at symbolet på kort sikt vil klatre over $ 260. Det samme bullish scenariet støttes av MACD (Moving Average Convergence Divergence). I tillegg til å utvide handlingen høyere i den positive regionen, signaliserer en bullish avvik over MACD at kjøpere har overtaket.

På baksiden, hvis motstanden på $ 260 ikke er ødelagt, kan et tidlig oppdaget dobbelt toppmønster trekke sammensatte nedover, og prøve på nytt mulige støtteområder på $ 220 og $ 200. I mellomtiden bør det være viktig å søke støtte over $ 250 eller til og med $ 240, fordi det vil gi dem en mulighet til å arrangere et formidabelt angrep på henholdsvis $ 260 og $ 280.